2bm
   Brant bouwadvies & -management

 

   

 

Home Bouwmanagement Diensten Directievoering Projecten Contact


foto: PERSHAL Voestalpine, Roosendaal

 

Projecten

2bm heeft in het verleden als leidinggevende in dienstverband bij verschillende bouwbedrijven gedurende meer dan 30 jaar diverse projecten begeleid. Voor het profiel van 2bm: zie hiertoe de link naar het “LinkedIn”- profiel op het tabblad “Contact”.

In 2011 heeft 2bm namens Breda Bouw- Teteringen de nieuwbouw begeleid van de sporthal Graaf Engelbrechtcollege te Breda ( Haagse Beemden).

In 2012/ 2013 is in opdracht van Koch Adviesgroep/ Delta Zeeland door 2bm het directietoezicht uitgevoerd bij de herinrichting van het windturbinepark bij de Kreekraksluis van in totaal 31 nieuwe windturbines van Nordex zijn geplaatst waarvan 16 v.r.v. Energiemaatschappij Delta Zeeland.

Begin 2013 heeft 2bm van voestalpine Polynorm Plastics- sinds begin 2015 onderdeel van de Polytec Group te Roosendaal- opdracht verkregen voor de complete engineering van een opslagloods en aansluitend de directievoering bij de realisatie van deze loods welke eind 2013 is opgeleverd. In vervolg hierop heeft 2bm in opdracht van Polytec/ voestalpine Polynorm Plastics de nieuwe pershal ontworpen en hiervan ook de directievoering ter hand genomen. Dit project is in juli 2014 afgerond en opgeleverd.

Medio mei 2015 heeft 2bm opdracht ontvangen van Windkrachtbeheer/ Heinkenszand voor het directietoezicht bij de realisatie van 3 windturbinefundaties van Windpark “De Roosendaalsche Vliet”.
Het betrof hier 3 windturbines van fabrikant Vestas. Deze turbines zijn eind 2015/ begin 2016 officieel in bedrijf gesteld.

Voor Green Trust Consultancy uit Oosterbeek werd in begin juni 2015 opdracht ontvangen voor dezelfde werkzaamheden bij Windpark “Hazeldonk” te Breda waar eind 2015 3 Lagerwey windturbines in bedrijf zijn genomen.


Voor Koch Adviesgroep/ Energiemaatschappij Delta Zeeland heeft 2bm na de bouwvakvakantie van 2015 het civieltechnisch toezicht verzorgd voor Windpark “Barrepolder” op het terrein van bierbrouwer Heineken te Zoeterwoude- Rijndijk waar begin 2016 een 4-tal Enercon windturbines zijn gerealiseerd.

Eveneens voor Koch Adviesgroep en De Smet Engineers & Contractors Waterloo (B) heeft 2bm in 2016 het toezicht verzorgd van de betonbouw voor de nieuwe bietenwasplaats van Suikerunie Dinteloord t.b.v. de geplande uitbreiding van de suikerproductie welke voor de start van de campagne van 2017 gereed is.

Vanaf medio 2016 tot medio 2018 was 2bm betrokken bij de begeleiding van diverse woningbouwprojecten in Terneuzen en Middelburg voor Fraanje Aannemingsbedrijf te ‘s- Heer Arendskerke.

Medio 2018 heeft 2bm in opdracht van Bouwbedrijf Gelens de nieuwbouw begeleid van Akaplast Etten-Leur, een bedrijfshal met kantoren, ontworpen door  VVR Architecten. Eveneens voor Bouwbedrijf Gelens wordt momenteel door 2bm het nieuwe bedrijfspand van BSI Beheer begeleid wat wordt gerealiseerd aan het Rithmeesterpark in Breda. Een ander spraakmakend project is de nieuwbouw van de woning voor dhr. Korteweg, beter bekend als de “Vegetarische Slager” wat thans wordt gebouwd in het buitengebied van Etten-Leur

  

    2bm
   Brant bouwadvies & -management
   Fluwijnberg 86
   4708 CA Roosendaa
l